Varumärkesbutik för Edelrid

Klätterrep från Edelrid för perfekt hanterbarhet

De många klätterrepen från traditionstillverkaren är kända för sin smidighet, långa hållbarhet och perfekta hanterbarhet. Till förfogande står alla tjocklekar och former, såsom halvrep, tvillingrep och statiska rep för alla varianter av bergsport. Här garanteras ett långvarigt nöje med repet!

Personlig säkerhetsutrustning för klättring

Edelrid är, trots sin stolta företagsålder, inte på något sätt passé, utan hänför bergsportvärlden år efter år med många innovationer. Framför allt inom området personlig skyddsutrustning sticker tillverkaren ut över hela linjen.

Till detta område räknas högkvalitativa, bekväma klätterselar liksom klätterhjälmar, klätterskor eller klassiska "hårdvaror" som karbinhakar och säkringsanordningar.

"Ladningsbanor" från Edelrid

Crashpads från tillverkaren kunde, inte minst tack vare flera innovationer under senare år, göra sig ett namn. De dämpar, tack var högkvalitativt skumgummi och sinnrikt konstruktionssätt, ett fall på ett pålitligt sätt och räknas till de mest omtyckta "landningsbanorna" på marknaden.

Rörelsevänliga kläder

Vid klättring och bouldering hänger det på maximal rörelsefrihet. Kläder som uppfyller detta krav levereras av Edelrid. Tack vare anpassade snitt och infällningar kommer man lätt genom alla nyckelpassager. Att klätterbyxor, T-shirts och munkjackor från Edelrid dessutom ser extremt coola ut, sörjer för att de i motsvarande omfattning är kända ute på plats.

Utrustning för isklättring

Isredskapen och stegjärnen från Edelrid har extrem bitstyrka. Här blir både isklättrare och alpinister lyckliga och tar sig fram på isen. Innovativa konstruktionsformer och material sörjer för välbalanserad hanterbarhet och låg vikt.

Via Ferrata - Via Ferrata-set från Edelrid

Upptäck den lodräta väggen hos en Via Ferrata - för många ingången till alpin bergsport. Utöver kroppskonstitution och tillräcklig kunskap är ett bra Via Ferrata-set obligatoriskt. Ett sådant set sörjer, med särskilt för ändamålet utformade karbinhakar och andra säkerhetsfeatures som en stötdämpare, för en säker och bekväm förflyttning. Edelrid tillhandahåller här olika modeller för olika krav och har dessutom ett bra urval av utsökt bearbetade Via Ferrata-handskar.

Övrig outdoorutrustning från Edelrid

Även i baslägret och tältlägret gör Edelrid bra ifrån sig. Här står för outdoorköket, med allt från ultralätta gaskök till robusta multibränslekök och porslin och bestick, allt till förfogande så att man inte heller på avlägsna platser behöver avstå från en kulinarisk upplevelse.

Ljus i mörkret kommer från lätta, effektiva gaslampor och möjliggör matlagning, läsning eller en lång stunds kortspel. Tack vare den högkvalitativa utrustningen från Edelrid återstår knappast några önskemål, vare sig på väggen eller i lagret.

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.