Utrustning outdoor

Utrustning

Outdoorutrustning - Allt för utflykten

Vi tröttnar aldrig på att prata om outdoorutrustning. Det var länge sedan som långa och tuffa turer var lika med låg komfort. Alla små hjälpmedel som campingkök, pannlampa och vattenfilter går inte längre att vara utan inom outdoorområdet. Outdoorutrustning gör friluftslivet bekvämt, väger lite, är robust och ger dig mer tid till att ägna dig åt det som händer runt omkring dig.

Allt för outdoorköket

En hungrig vandringskamrat är ofta en dålig vandringskamrat. Men det finns ingen anledning äta sämre bara för att man äter ute i det fria. Moderna campingkök är effektiva och kan drivas med en mängd olika drivmedel. Det spar plats och vikt. Även för kastruller och serviser finns smarta, lätta och platssparande lösningar för moderna outdoorutrustningar som är tillverkade av moderna material som aluminium och titan. Ska man vara borta från civilisationen i flera dagar finns goda menyer från tillverkare som Travellunch, där allt från soppor till huvudrätter och desserter inte lämnar något övrigt att önska.

Outdoorutrustning för vattenberedning och transport

Dricksvattnet kan vara en av de kritiska faktorerna när man är på tur. Det är besvärligt att ta med sig stora mängder dricksvatten för flera dagar och man lär knappast hitta ett system för vattenberedning på vägen. Oavsett om vattenberedningen är kemisk eller mekanisk så finns en mängd moderna lösningar från tillverkare som exempelvis Katadyn, MSR och Steripen i vårt sortiment.

Belysning, navigation, klockor och verktyg

Även belysningar som pannlampor och LED-lyktor är nödvändiga attiraljer i outdoorutrustningen. De gör att man till exempel kan bryta upp nattetid för att njuta av soluppgången från en bergstopp eller laga mat i mörkret på kvällen. Detta tillsammans med utrustning för navigation, knivar, klockor och verktyg finns i vårt sortiment.

Ännu mer outdoorutrustning till utflykten

Allt som kan tänkas stå på packningslistan till ryggsäcken finns i vårt sortiment. Förutom all utrustning som vi redan har tagit upp här finns även trekkingstavar, sovsäckar och tält. Men inte heller outdoorkläder är något som man får missa. Hit räknas allt från funktionsunderkläder till moderna regnjackor. Med en modern outdoorutrustning är man redo för varje tänkbar situation och slipper släpa runt på onödig vikt. Ryggsäcken blir skön att bära och inget hindrar turen från att bli precis så njutbar som den ska vara.

Register now & save €5
Register now &
save €5
Register now &
save €5