Varumärkesbutik för La Sportiva

På plats på de svåraste rutterna: Klätterskor från La Sportiva:

Att firman gör skor i toppklass bevisar listan av de riktigt stora som anförtror La Sportiva för de svåraste rutterna och tävlingarna i världen; bland dem Adam Ondra, Paxti Usobiaga och Lynn Hill.

Den unika designen förenar exakt passform och precision utan att för den skull ge avkall på komforten. Även om klätterskor ser ut att likna varandra vid en första anblick, varierar detaljer som lästform, tåbox eller förspänning beroende på användningsområde. Sortimentet hos La Sportiva omfattar alla områden inom klättersport. Från allroundtalangen till den bekväma modellen för alpin klättring och aggressivt förformade modeller för brant terräng; det finns alltså för varje passion en passande sko.

De bästa skorna för bergen från Italien

Inte bara inom klättersport skriver skorna från den italienska tillverkaren historia. Bergskängor och skor är ofta det som väljs först för spektakulära, förstabestigningar och expeditioner av proffsbestigare som Beat Kammerlander eller David Lama.

Användning av funktionella material som GORE-TEX, tekniska detaljer och tillförlitlighet predestinerar bergsskorna för krävande uppgifter. Även här omfattar sortimentet hos La Sportiva alla tänkbara områden - från lätta vandringsskor till stegjärnskompatibla bergsskor och högteknologiska bergskängor.

La Sportivas trailrunningskor - fäste på alla underlag

En annan käpphäst hos italienarna är trailrunningskor. Moderna sulsystem sörjer för optimalt grepp, ger optimalt stöd för foten och en mycket god stötdämpning. Tack vare ett robust yttermaterial stöter skorna bort det som är i vägen i terrängen och finns för allväderslöpare även med GORE-TEX-membran och integrerade damasker. Alltid rustad på bästa sätt för snabba löpare i krävande terräng.

Anspråksfullt designade funktionskläder

Även inom ämnet funktionskläder har La Sportiva gjort sig ett namn. Omisskännlig italiensk design kombinerad med kompromisslös funktionalitet för alpinturer är en knappast överträffbar kombination.

Både ytterkläder i form av hardshell, fleece, softshell eller västar och byxor övertygar genom sitt urval av högkvalitativa, funktionella material, som exempelvis Primaloft, Polartec eller GORE-TEX.

Kvalitet och prestanda betalar sig

Flera klätter- och bergsskor från La Sportiva är så efterfrågade att de tidvis knappt går att få tag i. Anledningen till det är den perfekta kombinationen av kvalitet, komfort och funktion. En utmärkelse som väger minst lika tungt som de många priser som La Sportiva kammar hem år efter år för sina enastående produkter och innovationer.

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.