Leverans och betalning

Så snart du gör en beställning hos oss gör vi allt för att ditt paket ska komma fram så snabbt som möjligt till dig. Vårt logistikteam behandlar i regel din beställning inom en dag, om alla artiklar finns på lager. Därmed tar det i genomsnitt 4-6 arbetsdagar tills du har ditt paket.

Beställningar som innehåller specialartiklar (t.ex. tält, vandringsryggsäckar, crashpads, vandringsstavar, sovsäckar, elektronik, vätskor, gaspatroner och livsmedel) har något längre leveranstid, eftersom dessa artiklar lagerhålls separat och packas manuellt.

Det bästa med våra fraktkostnader: Oftast betalar du inga! Till Sverige levererar vi fraktfritt när du beställer för minst 69 €!

Leveransland Fraktkostnader
Sverige 5,95 €
upp till ett beställningsvärde på
69 €
Fraktfritt
från ett beställningsvärde på
69 €

Transportskador

Kontrollera försändelsen direkt efter mottagandet för att konstatera att ingenting saknas och att paketet är helt. Ta inte emot paketet om det finns synliga skador. 

Om detta inte är möjligt ska du fotografera skadorna och spara emballaget. Ta omgående kontakt med vårt team under kontakt eller +49 71 21 70 12 0. Skadan måste dokumenteras snarast så att ersättningsanspråket inte löper ut. 

Att försumma att göra en reklamation eller ta kontakt påverkar inte dina lagstadgade garantirättigheter. Du hjälper emellertid oss att kunna rikta anspråk mot transportföretaget resp. att kunna utnyttja transportförsäkringen.

Betalningssätt

Även vad gäller betalningssätten gäller: Vi vill underlätta köpet för dig så mycket som möjligt. Och ännu viktigare: Detta utan några paragrafer med förbehåll om ”serviceavgifter”.

Våra betalningssätt i överblick


Kommentar Annan leveransadress
Kreditkort
(upp till 1500 €)

Ditt kort debiteras i och med beställningen. Din kredit-/betalkortsutgivare kommer eventuellt att uppmana dig att bekräfta betalningen efter att beställningen har slutförts. Följ de angivna stegen.


PayPal

Du vidarebefordras till Paypal när du ska betala. Du kan slutföra din beställning i vår butik efter att betalningen har godkänts.
Betalningsbeloppet kommer att dras från ditt konto via PayPal efter att beställningen har slutförts.


Apple Pay
(upp till 1500 €)

Betala enkelt och säkert med Apple Pay.
Förutsättningen för att använda Apple Pay är aktivering av betalning hos Apple Pay via webbläsaren Safari på din Apple-enhet.