Leverans och betalning

När vi skickar iväg din beställning på sin resa är det plattan i botten som gäller! Det innebär att vårt logistikteam bearbetar din beställning blixtsnabbt. Allt till schyssta priser och utan dolda extrakostnader!

Det bästa med våra fraktkostnader: Oftast betalar du inga! Till Sverige levererar vi fraktfritt när du beställer för minst50 €!

Våra fraktkostnader

Leveransland Fraktkostnader
Sverige 5,95 €
upp till ett beställningsvärde på
50 €
Fraktfritt
från ett beställningsvärde på
50 €

Snabb leverans

Andra skulle kalla det för expressleverans och därför ta ut en extra kostnad – vi skickar blixtsnabbt som standard!

Det innebär: Om du beställer och betalar före kl. 14:00 idag skickar vi som regel iväg din beställning redan idag! Så är fallet med över 90 % av alla paket som vi skickat under de senaste 12 månaderna!*

* Vid beställningar från måndag t.o.m. torsdag. Endast om produkten finns på lager. Gäller ej vid banköverföring. Vid sällsynta undantagsfall kan leveransen bli försenad.

Betalningssätt

Även vad gäller betalningssätten gäller: Vi vill underlätta köpet för dig så mycket som möjligt. Och ännu viktigare: Detta utan några paragrafer med förbehåll om ”serviceavgifter”.

Våra betalningssätt i överblick


Kommentar Annan leveransadress
Kreditkort
(upp till 1500 €)

Vi accepterar Visa och Mastercard .


PayPal Du länkas under beställningsprocessen automatiskt över till paypal.com .

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies.