Om Bergfreunde

Bergfreunde.se står för klättring och bergsport – 100 % online

Det hela började 2006 med en passion för klättring och en idé. Med hjälp av två grundare, en medarbetare och en hund på en industritomt till en textilfabrik i Kirchentellinsfurt bei Tübingen föddes bergfreunde.de – som onlinebutik för bergsportutrustning. Vi har framgångsrikt förblivit konceptet trogna: Under de gångna åren har vi redan levererat över 1 000 000 beställningar. Idag arbetar över 100 medarbetare med att erbjuda bästa möjliga köpupplevelse för klätter- och outdoorentusiaster. Nomineringen till det tyska företagsetableringspriset 2009 var ett häftigt erkännande för oss!

Bergsport på 3 våningar rakt av! På vinden i en före detta textilfabrik har vi våra kontors- och lagerutrymmen
Renodlad bergsport på 3 våningar! På vinden i en före detta textilfabrik har vi våra kontors- och lagerutrymmen

100 % bergsport

Det bästa urvalet inom bergsport: I vårt lager finns över 75 000 artiklar från mer än 220 tillverkare. Utöver de stora märkena från outdoorbranschen, finns det i sortimentet även trendiga märken och hemliga tipps. För vi har endast ett i sikte: Att erbjuda våra kunder den bästa utrustningen inom bergsport. Som specialister erbjuder vi t.ex., bara inom kategorin klättring, över 130 olika klätterselar, specialutrustning för minsta spricka, isredskap och 200 olika karbinhakar. Därutöver får outdoorentusiaster naturligtvis även kläder, tält, rygg- och sovsäckar samt övrig utrustning som behövs på berget. Och vi utökar vårt sortiment löpande!

Över 25 000 artiklar finns i vårt lager; toppdagar hanterar vi fler än 1 600 beställningar
Över 75 000 artiklar finns i vårt lager; toppdagar hanterar vi fler än 3 000 beställningar

100 % kundorientering

Allt för kunden: Toppdagar hanterar vi fler än 3 000 beställningar. Vårt namn säger här allt – ett juste sätt mellan kollegorna, gentemot samarbetspartners och kunder är viktigt för oss. Vi står för högsta kompetens på berget, kompetent rådgivning i ögonhöjd, bästa service och leveranshastighet – därför gläds vi varje dag åt våra toppbetyg i kundutvärderingarna hos Trusted Shops!

Vi finns här för dig! Vår kundservice ger råd – logistiken sörjer för en snabb leverans
Vi finns här för dig! Vår kundservice ger råd – logistiken sörjer för en snabb leverans

100 % bergsvänner

Vi älskar våra produkter: I vårt team förenas ackumulerad outdoor- och klätterkompetens. Alltifrån isklättring till ultralätt trekking, alla varianter inom bergsport företräds av våra medarbetare. Vi testar och använder själva utrustningen i vårt sortiment och är de hårdaste kritikerna. Vårt Bergfreunde Pro Team, som finns bland de bästa bergsportutövarna, utvärderar regelbundet utrustningsprodukter. Allt detta finns att läsa på vår blogg!

Helst utomhus...
Helst utomhus...

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies.