Black Weekend
SAVE THE DATE

Black Friday hos
Bergfreunde

BLACK FRIDAY 2024 HOS BERGFREUNDE

Missa inte vår stora Black Week-fest 2024. Precis som tidigare år kommer du att få fantastiska rabatter och därmed kunna göra otroliga fynd för ditt nästa friluftsäventyr.
Nästa Black Friday är den:
29 november 2024

KAN DU INTE VÄNTA TILL DESS?

Då hittar du alltid de bästa erbjudandena och våra populäraste märken och kategorier i vår outlet – året runt.
men's outlet
ladies outlet
clothing outlet
outdoor brands

Vanliga frågor och svar om Black Weekend

VAD ÄR EGENTLIGEN BLACK FRIDAY?

Black Friday har sitt ursprung i USA. Traditionellt är Black Friday alltid fredagen efter den amerikanska högtiden thanksgiving. Black Friday var från början endast tänkt för fysiska butiker, men sedan anslöt även e-butikerna. Numera spelar både Black Friday och Cyber Monday, som var tänkt för e-handeln, en betydande roll inom e-handel. I Black November kan du under ett antal dagar hitta de bästa erbjudandena och priserna. Se till att inte missa något av våra fynd!


VAD ÄR EGENTLIGEN CYBER MONDAY?

Som ett svar på de fysiska butikernas Black Friday tänkte man inom e-handeln ”kan de så kan väl vi”. Några e-handlare gick därför samman och så uppkom Cyber Monday, även den med många erbjudanden. Numera finns både Black Friday och Cyber Monday hos såväl många fysiska butiker som e-butiker. Och vi på Bergfreunde vill naturligtvis inte att du ska gå miste om fantastiska friluftserbjudanden. Därför får du även hos oss ordentliga rabatter på Cyber Monday.


NÄR ÄR BLACK FRIDAY OCH VAD HÄNDER ANNARS I NOVEMBER?

Under hela kampanjperioden kan du glädja dig åt många fantastiska erbjudanden på friluftsprodukter och klicka hem dina favoritprodukter. På Bergfreunde kallar vi dessa erbjudanden i november för Black Outdoor Days. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få först av alla reda på vilka erbjudanden och fynd som väntar på dig.


Nedan ser du de viktigaste datumen för Black Outdoor Days 2024 hos Bergfreunde:


Black Week 2024 25 november - 01 december 2024
Black Friday 2024 29 november 2024
Black Weekend 2024 29 november - 01 december 2024
Cyber Monday 2024 02 december 2024

VAD KAN JAG SE FRAM EMOT PÅ BLACK FRIDAY HOS BERGFREUNDE?

Det är roligt att ha något att se fram emot. Med vårt nyhetsbrev missar du inte längre några Black Friday-erbjudanden och du kan dra nytta av förmånliga priser och göra de bästa fynden. Du kan få en försmak av vår rea i outleten i vår butik – året runt. Vi levererar fraktfritt om du handlar för 50 euro eller mer. Och vår kompetenta kundservice kan alltid ge personlig rådgivning.


HUR KAN JAG FÅ VETA MER OM BLACK FRIDAY HOS BERGFREUNDE?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ovan, så får du de bästa Black Friday-erbjudandena på friluftsprodukter direkt i din mail. Du får information om våra bästa friluftsfynd för skidåkning, vandring och klättring från de främsta märkena, t.ex. Ortovox, Icebreaker, Arc'teryx och Fjällräven i Bergfreundes outdoor-outlet. När du registrerar dig får du även en värdecheck på 5 euro som du kan lösa in direkt när du beställer! Håll dig därefter alltid uppdaterad om alla rabattkampanjer och få exklusiva experttips och nyheter om nya produkter.


Med vårt nyhetsbrev håller du dig alltid uppdaterad om kommande kampanjer som vi planerar för dig och ditt nya friluftsäventyr!
€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.