Varumärkesbutik för The North Face
The North Face

Funktionskläder på hög nivå

The North Face sprider, som knappast något annat bergsportsföretag, känslan och prestationen från nordväggarna runt om i världen på sin klädkollektion. För att fortsatt uppfylla dessa höga krav, arbetar The North Face tätt ihop med några av de bästa idrottare i vår tid. Detta samarbete resulterar den goda bearbetningen och nya innovationer, som revolutionerar segmentet för outdoorkläder om och om igen.

Material

Man kan inte bara kliva upp och bli världsledande inom området outdoorkläder utan att använda ett par funktionella material, vilka gör The North Face-kollektionen till den den är: Den sista bastionen mot naturens hemskheter.
Utöver högkvalitativa material som GORE TEX-membran och Co., står bland annat även det långlivade HyVent PU-ytmaterialet till kundens förfogande; ett ytmaterial som skyddar regnjackan mot vind och vatten men ändå har en mycket god genomsläpplighet för vattenånga och därmed är andningsaktivt.
Inom softshellområdet sticker The North Face ut särskilt med sina fantastiska APEX Softshell-produkter, som i varje situation och under alla årstider gör bra ifrån sig.

Summit Series

Med märket "Summit Series" utmärker sig The North Face med sina kompromisslösa och mycket tekniska alpinkollektion. Produkterna i denna kollektion har en utmärkt prestanda och ger enastående skydd vid alpina turer.

Outdoorutrustning

Men inte bara inom klädområdet har The North Face något att erbjuda. Även sovsäckar, ryggsäckar och tält har något att erbjuda och hör för varje tur till de bättre alternativen. Detta vare sig det rör sig om att köra montainbike, trailrunning, vandring eller klättring. Användningsområdena är lika många som mångfalden i produktsortimentet.

Expeditioner

Även inom området expeditionsutrustning kan man inte räkna bort The North Face. Expeditionstälten med den stilistiska TNF-logon saknas väl inte i något basläger i världen. Lika lite som de högfunktionella expeditionskläderna som har säkerställt både den ena och den andra toppframgången.

Hållbarhet

The North Face är a-text--redan sedan 2008 Bluesign-medlem och arbetar kontinuerligt med att optimera sina produkter och deras tillverkning så att det inte uppstår negativa effekter för miljö och människa. Den inre drivkraften för hållbarhet kommer sig hos The North Face av kärleken till och passionen för naturen, vars upptäck kräver just den utrustning som man själv tillverkar.
För att kunna uppnå de högt satta målen, satsar man bland annat på användning av återvunnet material och tillverkning av hållbara produkter.

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.