Fraktkostnader

Så snart du gör en beställning hos oss gör vi allt för att ditt paket ska komma fram så snabbt som möjligt till dig. Vårt logistikteam behandlar i regel din beställning inom en dag, om alla artiklar finns på lager. Därmed tar det i genomsnitt 5-7 arbetsdagar tills du har ditt paket.

Beställningar som innehåller specialartiklar (t.ex. tält, vandringsryggsäckar, crashpads, vandringsstavar, sovsäckar, elektronik, vätskor, gaspatroner och livsmedel) har något längre leveranstid, eftersom dessa artiklar lagerhålls separat och packas manuellt.

Det bästa med våra fraktkostnader: Oftast betalar du inga! Till Sverige levererar vi fraktfritt när du beställer för minst 69 €!

Leveransland Fraktkostnader
Sverige 5,95 €
upp till ett beställningsvärde på
69 €
Fraktfritt
från ett beställningsvärde på
69 €

Transportskador

Kontrollera försändelsen direkt efter mottagandet för att konstatera att ingenting saknas och att paketet är helt. Ta inte emot paketet om det finns synliga skador. 

Om detta inte är möjligt ska du fotografera skadorna och spara emballaget. Ta omgående kontakt med vårt team under kontakt eller +49 71 21 70 12 0. Skadan måste dokumenteras snarast så att ersättningsanspråket inte löper ut. 

Att försumma att göra en reklamation eller ta kontakt påverkar inte dina lagstadgade garantirättigheter. Du hjälper emellertid oss att kunna rikta anspråk mot transportföretaget resp. att kunna utnyttja transportförsäkringen.

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.