Bergsvän Robert
Bergsvän Robert
"Den här produkten kan inte längre levereras."

Antingen handlar det om en äldre modell eller så kan resp. kommer vi inte längre att efterbeställa produkten hos tillverkaren.

Maloja - TimoteusM. - Jeans

Detailansichten
Ej till salu längre
Bara 1 kvar på lager!
Endast hela tal är tillåtna. Korrigera uppgifterna.
  • Fraktfritt från € 50 (SE)
  • 2 års garanti
  • 100 dagars returrätt
  • > 1 200 000 nöjda kunder
  • Alla produkter på lager
  • Vi är certifierade hos Trustpilot – all info här!
% rekommendera
100% rekommendera
Bra detaljer
Bra detaljer
Kunder säger: Pris/prestanda
Kunder säger: Pris/prestanda
Stretchig
Stretchig
Materialuppgifter & kännetecken
Passar för:
Användningsområde:
Leisure
Huvudmaterial:
98,5% cotton, 1,5% elastane
Materialtyp:
Organic cotton
Materialegenskaper:
stretchy
Stängning:
Button closure
Fickor:
2 pockets, 2 back pockets
Passa:
Regular
Dessutom:
Logo patch, Belt loops
Art.nr:
011-0440
Produktbeskrivning

The TimoteusM. from Maloja combines style with sustainability and comfort. The abrasion-resistant jeans consists of 98.5% cotton from organic, sustainable cultivation. The remaining 1.5% is made of elastane. This makes the jeans elastic and gives the wearer a high level of manoeuvrability. This ensures high wearing comfort and the soft cotton fabric feels very comfortable on the skin. You can easily keep things close at hand in the side and back pockets which have a button closure. The buttons are colour-contrasted and, together with the logo patch on the side, create an individual style.

Bergsvän Kay

Fråga våra experter
Bergsvän Kay

+49 7121-70 12 0

Mån-fre kl. 10:00 - 17:00

Omdömesöversikt
Våra omdömen är 100 % ärliga. Mer info
5,0
(från 2 Omdömen)
100%
rekommenderar denna produkt
Vad tycker du om det?

Du har använt maximalt antal tecken.

Hoppsan, du glömde att ställa din fråga.

Lämna ett omdöme om produkten genom att klicka på stjärnorna

Lämna ett omdöme om produkten genom att klicka på stjärnorna

Hur bedömer du produkten?

Ladda upp bild

Genom uppladdningen godkänner du våra användarvillkor

Så här tycker kunder från hela världen om det:
Profilbild på Richard
| München

100 % tycker att omdömena
från Richard är till hjälp

  • Fördelar
    Pris/prestanda
    Lätt
    Bra detaljer
Profilbild på Uwe
| Beckum

  • Fördelar
    Robust
    Andas
    Pris/prestanda
    Bra detaljer
    Bra snitt
  • Nackdelar
    Inte vindtät

Sortera efter

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.