100 % ärliga åsiktsbidrag från andra bergsvänner

Hur hanterar vi åsiktsbidrag?

Hur hanterar vi åsiktsbidrag?

Vi tycker att inget är mer trovärdigt än den osminkade sanningen. Framför allt när det handlar om utrustning och om feedback gällande denna utrustning som redan används. För att kunna erbjuda trovärdiga åsiktsbidrag, arbetar vi enligt följande riktlinjer:

Tala om hur det förhåller sig!

Om en utrustning inte håller vad den lovar ska det sägas. Därför raderar vi inga åsiktsbidrag bara för att de är negativa! Tvärtom! Vi är tacksamma; ”skräp” ska ut ur sortimentet.

Vi kastar en blick på det...

Vi håller ett öga på åsiktsbidragen. Och med ”vi” avser vi i första hand vårt team. Eftersom vi självklart inte konstant kan läsa alla era åsiktsbidrag, är vi tacksamma för kommentarer från er.

Kommentarer markeras tydligt

Om vi kommenterar åsiktsbidrag från er, eller om vi av nedan angivna skäl behandlar dessa på annat sätt, kommer detta att vara synligt för alla inkl. en motivering därtill. Dessutom erhåller författaren av åsiktsbidraget att få ett infomejl.

Vid tveksamheter, ser vi till att hålla en hövlig ton...

Det spelar ingen roll hur, men en hövlig ton måste hållas. Därför raderar vi åsiktsbidrag som bryter mot gällande lagar eller upphovsrätter. Alltså, var alltid vänliga och artiga mot varandra.

Reklam har inte en chans!

Om vi stöter på plumpa reklamslogans i åsiktsbidragen, raderar vi dessa eller drar ifrån de från den sammantagna bedömningen. Det är dock tillåtet med beröm.

Korshänvisningar är välkomna.

Vi vill uppmuntra att du hänvisar till andra informationskällor och produkter. I de fall där någon spelar spratt med hjälp av hänvisningar till andra sidor, förbehåller vi oss rätten att radera länkarna i de textbidragen.

Är det verkligen sant?

Om vi hittar textbidrag utan koppling till verkligheten eller produkten, förbehåller vi oss rätten att inte ta med denna åsikt i den sammantagna omdömet. Textbidraget får dock stå kvar, med sina respektive hänvisningar, på nätet.

Bergfreunde-teamet flaggar för följande

Textbidrag från personer som ingår i Bergfreunde-teamet, eller från representanter för tillverkare, flaggar vi extra tydligt för. På det sättet vet du vem som ligger bakom textbidraget och kan själv bilda dig en uppfattning om det hela.

Förresten: Om du vill hjälpa till att säkerställa kvaliteten på textbidragen, använd funktionen ”Nyttiga tips” för att lyfta fram särskilt värdefulla textbidrag. Dessutom tittar vi på varje textbidrag som du/ni rapporterar som olämpligt.

Med detta sagt: Hoppas du får stor glädje att textbidragen från andra bergsvänner. Och har du något du vill framföra – ut med det bara!

Har du ytterligare frågor? Vår kundservice hjälper dig gärna:

€ 5 direkt
Till din nästa order
Nej, tack.